Timur Alp Büyüyor:))

Timur Alp Ağkuş

25 Ocak 2012 Çarşamba

Bebek Odası Fikirleri

Benim gibi bebek bekleyenlere fikir olur belki..








18 yorum:

  1. Ayça hepsi birbirinden güzel görünüyor bu odaların yaa!Bayıldım! Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor?

    YanıtlaSil
  2. canan'cım bende bayıldım, araştırmalarımın bir parçası bunlar paylaşayım dedim, bu haftasonu odasında ki eşyaları boşaltıp şubat başı boyatarak start veriyorum inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Arabadan sonra en cok zorlandigim sey oda konusu begendigim odalar pahali parca parca alsam uyarmi derdi var uygun modellerdede karar vermis degilim kolay gelsin simdiden sanada

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Arabadan sonra en cok zorlandigim sey oda konusu begendigim odalar pahali parca parca alsam uyarmi derdi var uygun modellerdede karar vermis degilim kolay gelsin simdiden sanada

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. renkler çok yumuşak ve güzel, ama zeminlere takıldım kimi resimlerde, gözünü yormamalı, yine yumuşak, belki desensiz bir zemin üzerine öyle yuvarlak mini mini bir şey. siyahlı grili zeminlerden kaçın derim... yumuşak ışıklı bir abajur koyabileceğin bir nokta mutlak olsun, gece köründe tavan ışığını açmak yerine abajuru açarsın pıt diye. gözlerin acımaz, bebeğin de gözleri kamaşmaz tepe ışığıyla. hayırlısıyla gelsin kuzucuk, içine sinsin her hazırlığın!:)

    YanıtlaSil
  8. çok tatlı bu odalar ama:)

    YanıtlaSil
  9. Çınar, ben bu odalardan karmaşık birşey düzenleyeceğim,çok eşya taraftarı bir insan değilim.bakalım artık.araba konusu bu hafta bende sonlanacak inşallah:))
    SD: canım evet bende zaten yere küçük göstermelik kilim gibi bişey atıcam halıyı cok sevmem zaten, ama abajur kesinlikle dediğin gibi olacak. cok teşekkür ederim amin inşallah:)
    çalıkuşu: bende cok beğendim, bakıp bakıp duruyorum:))
    aklı karışıkbianne: bi arkadasım yapayım dedi ama daha karar veremedim:))

    YanıtlaSil
  10. senin bebek odası fikirlerinden esinlenip bende bir kaç model baktım. en azından oda konusundaki fikirlerim aşağı yukarı kafamda oluştu. araba konusu hala belirsiz. inşallah haftasonunda senin fikirlerinden sonra benimkilerde belirginleşir.

    YanıtlaSil
  11. hadi bakalım sevindim canım pazar gününden sonra araba işini de halledicez inşallah.

    YanıtlaSil
  12. su pekaboo photographyninki masalsı bir seymiss :)paylasım ıcın tesekkurler

    YanıtlaSil
  13. evet ordaki renklere ve dizayna bayılmıştım, rica ederim:)sevgiler

    YanıtlaSil
  14. çok güzeller hepsi,bu postu sık kullanılanlara ekledim:))Kızım 8 aylık olacak nerdeyse ama odası yok henüz.ev,araba taksidi derken oda eksik kaldı.ev bitti,artık zamanı geldi:)çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  15. my little world:işinize yaradığına ve beğenmenize sevindim. oh ne güzel ev araba önemli bitmiş işte, oda yapılır, şimdi zevkine keyfine göre düzenlersin, sağlıkla büyüsün kızın inşallah:)

    YanıtlaSil
  16. ne güzelmiş bu odalar ya.
    ben en çok duvarları beyaz diğer herşey çok renklileri seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya aslında beyazı cok dusundum nes ama herkes hastane odası gıbı dedi,gri yapıverdim odayı:))

      Sil