Timur Alp Büyüyor:))

Timur Alp Ağkuş

23 Ocak 2012 Pazartesi

Sizi Tekrar Görmek - Marc Levy


Kitabı hafta sonu bitirdim, fırsatı bulur bulmaz sizle paylaşayım dedim.

Bu yazarın kitaplarını çok severek okurum..Hele Keşke Gerçek Olsa'yı ve Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey'i bayılarak okumustum.
Bu kitabının da  Keşke Gerçek Olsa'nın devamı olduğunu görünce hemen atıldım lakin aradığım, daha önce okuduklarımda ki gibi tat alamadım.

Keşke Gerçek Olsa'da genç ve güzel doktor Lauren bir trafik kazası sonucu bitkisel hayata giriyor, yoğun bakımda yatarken ruhu gezintiye çıkıyordu.Ve ilk gittiği yer de o hastahanede yatarken mimar Arthur'a kiralanan evi oluyordu.
Ayrılmaz ikili gibi birlikte yaşamaya başlayan ciftin komik ve hüzünlü hikayesiydi..

Sizi Tekrar Görmek' te ise, Lauren ve Arthur'un aşkları kaldığı yerden devam ediyor.
Hayalle gerçek arasında gidip gelen aşkları ' nın karşılaştığı engelleri anlatmakta...

Kitabı sanki Marc Levy değil bir başkası yazmış gibi, bu kitabını beğendiğimi söyleyemeyeceğim, bitsin diye sayfaları sayıyordum o derece ..

Ayrıca Can Yayınları sen bu kitabı nasıl bastın çok merak ediyorum,hiç mi kontrol ettirmedin bir sürü kelime hatası,bir sürü yanlışlıkta kitabı okunmaz kılan nedenlerden...

Sevgiyle Kalın..

10 yorum:

  1. şöyle kitap ile ilgili bir yazı görünce atlıyorum hemen o kadar hoşuma gidiyor ki okumak !
    Teşekkürler bu kitaplar için de, tatilde birşeyler okumak için çok iyi fikirler oldu :)

    YanıtlaSil
  2. @charcoaloddity: ben teşekkür ederim ,bende aynı sekilde sürekli bakınıyorum yeni şeyler keşfetmek için yeni kitaplarda görüşmek üzere:))

    YanıtlaSil
  3. Keşke Gerçek Olsa'yı çok beğenerek okumuştum ama bu devam kitabını okumadım.Şimdi senin yazdıklarını görünce iyi ki okumamışım dedim kendime,çünkü o ilk kitabın büyüsünün bozulmasını istemem!

    YanıtlaSil
  4. aahh canan hiç okuma gerçekten, keşke gerçek olsa harikaydı, bu sanki bir liselinin elinden çıkmış roman gibi olmuş,onun tadı kalsın damağında.

    YanıtlaSil
  5. Can Yayınları'ndan ben de bir kitap almıştım aynen öyleydi; imla hataları doluydu. Ayrıca çevirisi beterdi besbeterdi acayip kötüydü. Bloğunuzu beğendim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Aklı karısık bi anne: cok teşekkür ederim, halbuki birsürü can yayını kitabım vardır hiç karşılaşmamıştım şimdiye kadar ama böyle büyük bi yayınevine yakışmayan hareketler bunlar:))sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Bugün ''keşke gerçek olsa'' kitabının filmini''tıpkı cennet gibi'' tesadüfen tv de gördüm,kitabını okumuştum!!Kitabın devamının olduğunu bilmiyordum,internetten araştırırken öğrendim,listeme ekledim!!bu yazınızı ve yorumları okuyunca vazgeçtim.Hevesle başlayıp,okuduğun bir kitabın vasat çıkması,zaman kaybı geliyor bana!!üzülüyorum!!

    YanıtlaSil
  8. Kumyu,filminden haberim yoktu benimde, ama kitabın ikincisini gorunce cok heyecanlanmıstım fakat vasat çıkınca üzüldüm hem zamanıma hemde ilk kitabın büyüsünün bozulmus olmasına..

    YanıtlaSil
  9. Marc Levy'i o kadar severim ki ayrıca Keske Gercek Olsa kitabını da bir solukta bayılarak okumuştum. Blogumun isminden anlaşılıyor zaten ;)

    YanıtlaSil
  10. Damla evet bende bi solukta ve cok severek okumustum, ama ıkıncı öle olmadı, blogun ismi harika olmuş zaten:)

    YanıtlaSil