Timur Alp Büyüyor:))

Timur Alp Ağkuş

13 Ocak 2012 Cuma

Sen Dünyaya Gelmeden - Margaret Mazzantini

Bu kitab için aylarca kitapçılara gidip gidip baktım,35 lira vermeye kıyamıyordum,her seferinde başka kitap alıp çıkıyordum.
Sonra bir gün pasajda, bir kitapçının önünden geçerken gördüm bunu ve ikinci el olması sebebi ile daha uygunabulur bulmaz satın aldım ve sonra ne oldu ertesi gün babam kitabı buldu..Ben satın almışken hem de neyse ki onun da sahibi vardı,Ayşen arkadaşımda onu benden satın alan kişi oldu.

Gelelim kitaba zaten öyle bir kapak tasarımı var ki al beni diye bağırıyor resmen..

Kitabın konusu ise; aşk ve savaş, şiddet ve aile sırları üzerine etkileyici bir roman,annelikten mahrum kalmış bir kadınla,vicdanının sesinden kaçamayan bir adamın hikayesi..

Mazzantinin kelimeleriyle tanışmadıysanız bir an önce tanışın,
sıkıcı gibi gelse de o kelimelerin içinde boğulup gidiyorsunuz.

Şimdi Sakın Kımıldama adlı ilk kitabının bana gelmesini bekliyorum..


Bol kitaplı günler

4 yorum:

  1. Doğan kitabın kitap tasarımlarını ok beğeniyorum, bu kitabı gördüm ama almadım şimdi almak elzem oldu.Teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. Kitap eylemcisi; bende tasarımına vurulup satın almıştım,önce okumakta zorlandım fakat kelimelerine alışınca su gibi aktı,keyifli okumalar sana da

    YanıtlaSil
  3. elimde o kadar çok kitap var ki, yine de bu kitabı raflarımda görmek bana huzur veriyor.O renkler, kapak tasarım muhteşem. Sayende elimde olan bu kitabı en yakın zamanda okuyacağım arkadaşım;)

    YanıtlaSil
  4. Canım benim biliyorsun kısmet seninmiş, kapak tasarımına kapak kızı'nı okurken vurulmustuk zaten:)
    okuma sıramı savdım sıra sende:)

    YanıtlaSil