Timur Alp Büyüyor:))

Timur Alp Ağkuş

19 Temmuz 2013 Cuma

Kabak Dizme

Malzemeler

2 kabak 
2 domates 
1 kuru soğan 
1 kırmızı kapya biber 
Rende kaşar peynir
Zeytinyağı tuz karabiber 

Yapılışı 

Malzemeleri halka halka dograyın. 
Bi kabak bi soğan domates şekliyle sırala dizip malzemeyi bitirin. 
Zeytinyagı gezdirip tuxunu ve karabiberini atın. 
30 dk kadar üstü kapalı olarak fırında pişirin 15 dk kadarda ustu acık sekılde pişirip kasar rendesını atıp tekrar dırınlayın kasar eridimi servis  yapın.

Afiyet olsun.

2 yorum:

  1. Mmmmmm çok pratik ve hafif bir lezzet, elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler gercekten cok lezzetli oldu kabak yemeyen eşim bile yedi ve sevdi ;)

      Sil